Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
..

 
«Με αφορμή τις σημερινές  δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη, ο  Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κυβέρνηση και ο εντεταλμένος Υπουργός της απεμπόλησης  της δημόσιας περιουσίας κ. Κ. Χατζηδάκης, πανηγυρίζει διότι επέτυχε την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  για την εκποίηση των Ο.Α, μόλις έναντι 170 εκατομμυρίων ευρώ, χρεώνοντας τους Έλληνες φορολογούμενους 1.4 δις ευρώ.
Η Κυβέρνηση κατόρθωσε να αποξενώσει το Δημόσιο από την περιουσία του και να συνταξιοδοτήσει, παρά την θέλησή τους, νεότατους σε ηλικία εργαζόμενους.
Καλούμε και πάλι την Κυβέρνηση να εξασφαλίσει τον εθνικό αερομεταφορέα από οποιαδήποτε αλλαγή του  εταιρικού σχήματος και να  προχωρήσει σε ένα σχήμα με δημόσια  και ιδιωτικά κεφάλαια και στρατηγική συμμαχία με διεθνή αερομεταφορέα.
Την εξασφάλιση καθολικών υπηρεσιών σ’ όλους τους πολίτες της Ελληνικής Επικράτειας μέσα σε πλαίσια υγιούς ανταγωνισμού.
Να ενημερώσει ποια διαδικασία θ’ ακολουθηθεί στην εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας που θα πρέπει μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2009 να έχει πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την συμφωνία των Βρυξελλών που συνομολόγησε. Τα παραδείγματα πολλά, όπως της ALITALIA, όπου βεβαίως ο επενδυτής αναλαμβάνει όλες τις οικονομικές ευθύνες και δεν τις μεταβιβάζει στο κράτος.»